SPIEGELSHOOT

Zien wie je bent, met alles wat er is.

Een herinnering aan de mooiste ontmoeting die er bestaat.
De ontmoeting met jezelf!

spiegelshoot

Zien wie je bent, met alles wat er is.

Een herinnering aan de mooiste ontmoeting die er bestaat.
De ontmoeting met jezelf!

Jij weet wie je bent

Diep van binnen weet jij wie jij bent. Alleen soms zijn we de verbinding met onszelf even kwijt. Dat komt doordat het leven soms alle tijd in beslag lijkt te nemen. We besteden heel veel tijd aan allerlei externe zaken, maar besteden helaas weinig tijd aan onszelf. Tijd om onszelf te ontmoeten is zo ongeveer het laatste waar we aan denken.

En toch ligt daar het goud verborgen. Antwoorden waar je misschien al heel lang naar op zoek bent of gewoon de bevestiging dat je de juiste keuze maakt vind je niet bij een ander, maar juist bij jezelf. Alles wat je moet weten, alles wat je nodig hebt, alle wijsheid zit in je! 

In de spiegel ontmoet je jezelf op een manier die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren. Jouw ogen in contact met je eigen ogen. Je voelt je verbonden, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Voor iedereen is het een andere ervaring, maar bij iedereen gebeurt er iets magisch. Wat dat bij jou is mag je zelf komen ontdekken tijdens de mooiste ontmoeting die er bestaat, de ontmoeting met jezelf!

Jelena

"Ik heb een spiegelsessie mogen ervaren met de Spiegelcoach, en ik heb hier een woord voor: wauw.
Er kwam zoveel meer naar boven dan ik had kunnen voorzien, waardoor ik mijn reacties op bepaalde situaties veel beter kon begrijpen en plaatsen. Daardoor heb ik mezelf kunnen vergeven voor een aantal dingen, en ging ik naar huis met een gevoel van enorme verlichting, zelfvertrouwen en vernieuwde zelfliefde."

Rosalie

"De LIVE dag gaf mij een enorme boost. Het was fijn om weer stil te staan bij mijn verlangens, behoeftes en dromen. Het 4S model van Sharmila was heel praktisch. Direct toepasbaar eigenlijk. Ik vond de oefeningen die uitnodigden tot voelen en (zelf)reflectie heel waardevol. Het was bijzonder om mezelf letterlijk in de spiegel aan te kijken en vragen aan mezelf te stellen."

De Spiegelcoach van Nederland Sharmila Tuithof Marcia Teeken
De Spiegelcoach van Nederland Sharmila Tuithof Ronnie Mohan

Spiegelshoot

Wat ik doe met de spiegel, dat doet Marcia Teeken met haar camera. Een samenwerking kon daarom ook niet uit blijven en dus hebben we onze krachten gebundeld. 

Een spiegelshoot, het woord zegt het eigenlijk al, is een combinatie van een spiegelsessie en een fotoshoot. Want wat een mooi cadeau geef jij jezelf als je de puurheid van de spiegelsessie vasthoudt en laat vastleggen door Marcia. Een echte foto, van jezelf, net nadat je jezelf hebt ontmoet tijdens de mooiste ontmoeting die er bestaat. De ontmoeting met jezelf. Niet alleen een heel mooi beeld, maar meteen ook een hele mooie herinnering aan dit grote cadeau aan jezelf.

Marcia houdt net als ik niet zo van het perfecte plaatje. We houden beiden van echtheid, puurheid, van de echte mens, met alles wat daarbij hoort. In de spiegel mag je zien en zijn wie je bent, met alles wat er is. Voor de camera is dat niet anders. Het roept natuurlijk wat spanning op en het kan ook wat confronterend zijn, maar wij zorgen ervoor dat de setting fijn en veilig voor je voelt, zodat je jezelf ook de ruimte kan geven die je nodig hebt.

Wat houdt de sessie precies in?

Een sessie duurt zo'n drie uur. Die tijd hebben we ook echt nodig. Het begint met een kopje thee en iets lekkers. We praten over hoe je er op dit moment bij zit en over de opdracht die je vooraf hebt ontvangen. Vervolgens verplaatsen we ons rustig naar de spiegel waar ik je begeleid tijdens het gesprek met jezelf. Na de spiegelsessie praten we even na over hoe de sessie voor je was en welke vragen en/of inzichten er zijn ontstaan. 

Marcia maakt tijdens de spiegelsessie al wat prachtige foto's van dit bijzondere moment. Na ons gesprek zal Marcia je uitnodigen om je klaar te maken voor de fotoshoot in de studio. Als we klaar zijn in de studio gaan we naar buiten, het bos in, om nog wat foto's te maken in de natuur. 

Na de fotoshoot gaan we terug naar de studio, drinken we nog een kopje thee of koffie en praten we na over hoe de dag voor jou is geweest. Na drie uur ronden we de sessie af en zorgen we dat je met een fijn gevoel weer op huis aan gaat.

Marcia gaat na de spiegelshoot aan de slag met de foto's en stuurt jou een mooie selectie van de foto's toe als herinnering aan de bijzondere spiegelshoot. Meer weten over Marcia Teeken, neem dan een kijkje op haar website.

Praktisch

Duur: Drie uur
Inbegrepen: Koffie, thee en versnaperingen
Locatie: Krachtighuizen in Putten
Prijs: €799 inclusief btw
Betaling: vooraf
Inclusief: Een mooi collectie foto's

Nienke_20-9-2022-15
Beatrice_20-9-2022-16