Spiegelsessie

Zien wie je bent, met alles wat er is.

Het meest verhelderende gesprek dat er bestaat.

Spiegelsessie

Zien wie je bent, met alles wat er is.

Het meest verhelderende gesprek dat er bestaat.

Jij weet wat jou gelukkig maakt!

 
Je hebt het jezelf alleen nog niet gevraagd. Alle antwoorden die jij nodig hebt, vind je in jezelf. Echt! Je weet heel goed wat je nodig hebt om meer rust te ervaren, je energieker te voelen en beter te zorgen voor jezelf. Je kan er alleen nog niet goed bij.

Je leeft in een wereld waarin hollen de norm is. In de chaos en drukte terecht komen is niet zo moeilijk, maar eruit komen wel. Je hebt je erin mee laten sleuren en nu heb je er last van. Je bent moe, je voelt onrust en je wilt het roer om. Maar hoe dan?

Jij weet heel goed hoe. Vraag het jezelf. Neem de tijd om eens stil te staan bij jezelf. Maak contact met jezelf en luister naar je gevoel. Je intuitie. Het is je innerlijke kompas. Zodra jij verbindt met jezelf wordt er een hele hoop helder voor je. Welke vraag je ook hebt, of het nou gaat om je werk, je privé leven, je relatie, je gezondheid of over je dromen, diep van binnen weet je wat je te doen staat.

Ik begeleid je tijdens het gesprek waarin je de antwoorden vindt die daar diep van binnen verborgen liggen.

Ben je klaar om jezelf te ontmoeten?

Erkend door:

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb-1

Hoe werkt het?

 
Vul het contactformulier in door op de gele button te klikken. Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen neem ik binnen 48 uur contact met je op om de sessie in te plannen.

Investering SPIEGELSESSIE € 99,- (inclusief btw)
- 1 op 1  LIVE spiegelsessie van 1,5 uur
- Voorafgaand aan de sessie ontvang je een opdracht ter voorbereiding op de spiegelsessie

De sessies vinden LIVE plaats in Amersfoort.

Marcia

"De spiegelsessie is een ervaring die ik met niets anders kan vergelijken en die behoorlijk wat indruk heeft gemaakt. In de sessie begeleidde Sharmila mij in een gesprek met mijzelf. Ik en de spiegel. 30 minuten lang jezelf aankijken en het gesprek voeren met jezelf. Ongemak, tranen, frustratie. Maar ook zachtheid, liefde en schoonheid. Alles zat erin. Mijn hele lijf ging mee in de ervaring. Tintelingen in mijn voeten en benen, tot lang na de ervaring met de spiegel. Zo'n pure ervaring. Als ware een hernieuwde kennismaking met jezelf."