Een inspirerende en verbindende training

Altijd op maat gemaakt.

Een inspirerende en verbindende training

Altijd op maat gemaakt.

Inspirerend, interactief en verrassend

 
Trainingen die inspireren kunnen eigenlijk op elk moment. Wil je er binnen je organisatie voor zorgen dat mensen in verbinding blijven met elkaar en met de organisatie, dan kan een training je helpen herinneren aan waarom dat zo belangrijk is. Een leuke interactieve training die de boel door stil te staan weer in beweging zet.

Stilstaan in het nu, bij je wensen en bij je doelen en vergeet ook vooral niet stil te staan bij de successen. Persoonlijke successen en successen die je als team of organisatie hebt bereikt. Door de drukte wordt dat nog wel eens vergeten.

De basis van mijn trainingen bestaan uit een aantal ingredienten. Stilstaan, inspiratie, reflectie, verbinding en ontwikkeling. Wat je uit de training haalt is direct toe te passen op de werkvloer, maar kan ook zeker naar het privé leven worden vertaald.

Laten we met elkaar in gesprek gaan over de wensen, dan verzorg ik naar aanleiding daarvan een training op maat.

Prijs vanaf €350,- excl btw

Erkend door:

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb-1
Finesse Incasso Services

"Verwachtingen had ik eigenlijk niet echt, aangezien dit de eerste keer is geweest. De doelen waren wel helder. Ik wilde graag het team dichter bij elkaar laten functioneren en mijn rol als leidinggevende verbeteren. Duidelijkheid in communiceren verbeteren was een "hot topic". Zowel ik als mijn mensen hebben het coachtraject als zeer leerzaam ervaren en ik heb echt het idee dat wij dichter naar elkaar gegroeid zijn. De coach viel bijzonder in de smaak. Sharmila paste precies goed bij ons. Sharmila is rustig, zeer tactvol en to the point. Ik ben bijzonder tevreden over de wijze waarop Sharmila ons begeleid heeft. Sharmila heeft met name haar toegevoegde waarde laten zien in een gesprek waarin veel onbegrip heerste over wederzijdse verwachtingen. Daarin heeft Sharmila echt geëxcelleerd."

Capital Value

"Sharmila heeft de kick off van onze ‘Capital Value Academy 2021’ begeleid. Ze heeft de deelnemers met een frisse blik aan het denken gezet wat zij zelf uit dit leertraject willen halen om uiteindelijk persoonlijke doelstellingen op te kunnen schrijven. Zij deed dit op een enthousiaste en prettige manier, maar wel zo dat iedereen geprikkeld werd om eens stil te staan waar zijzelf staan in het leven, zowel privé als zakelijk. Sharmila staat zelfverzekerd voor de groep en durft te confronteren op een vriendelijke manier.
Wij hebben allemaal genoten van haar en zullen haar zeker nog eens vragen een bijdrage te leveren aan onze Academy."