1-op-1 coaching

Zoek de antwoorden niet buiten jezelf, maar in jezelf!

Binnen drie maanden rust in je hoofd en zin in je dag!

1-op-1 coaching

Zoek de antwoorden niet buiten jezelf, maar in jezelf!

Binnen drie maanden meer rust in je hoofd en zin in je dag!

De liefdevolle confrontatie die jou vooruit brengt.

 
Rust en ruimte in je hoofd, voelen wat er van binnen gebeurt en weer terug naar jezelf.

Voel je je moe, prikkelbaar, uit balans of onrustig? Voel je weerstand of spanning op je werk of binnen de relaties die je hebt als het gaat om vriendschappen, familie en collega's? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven en dicht bij jezelf te blijven? Merk je dat het thema waar jij mee worstelt je teveel energie kost? Ben je toe aan rust en ruimte om na te denken over welke keuzes je misschien nog te maken hebt? Zou je meer tijd willen hebben om echt eens stil te staan bij waar jij behoefte aan hebt? Voel je aan alles dat het tijd is voor jou, tijd dat jij van jezelf weer de hoogste prioriteit maakt? Dan is dit het moment om stil te staan.

Hoe beter je in verbinding staat met jezelf, des te makkelijker is het om te voelen waar de onrust vandaan komt. Beslissingen zijn met het hoofd vaak snel gemaakt, maar voelt het ook goed voor je? Hoe vaak stel jij jezelf de vraag hoe het eigenlijk met je gaat? Hoe vaak reserveer jij wat tijd voor jezelf om echt even helemaal niks te doen en stil te staan bij of de keuzes die je op dit moment maakt echt goed zijn voor jou?

Zorg eerst goed voor jezelf, dan komt de rest vanzelf.

Aan de hand van het 5S-model help ik je om stil te staan bij jouw leven. Stil te staan bij jezelf in het hier en nu. Vervolgens ga je schetsen hoe jij wilt dat je leven eruit ziet en  welke stappen er nodig zijn om daar te komen waar je wilt komen. Elke stap is er één en we vieren ze allemaal!

Judith

"Ik maakte me druk om van alles en nog wat zowel op mijn werk als thuis en dat was niet altijd nodig. Sharmila heeft mij in vijf coaching sessies geleerd om ‘te accepteren en los te laten’. Aan de hand van opdrachten en gesprekken heeft ze me handvaten gegeven om me te laten inzien hoe ik in bepaalde situaties reageerde en hoe ik zou kunnen reageren. Het was een leerzaam proces waardoor ik nu veel beter in staat ben om ‘te accepteren en los te laten’ en veel relaxter ben. Ik blijf oefenen…. Sharmila is een erg prettige gesprekspartner die goed kan luisteren en kan vertalen naar gevoel."

Mijn manier van coachen is confronterend, maar ook bevrijdend.

 
De liefdevolle confrontatie door jezelf aan te kijken in een spiegel. Het is confronterend, het maakt impact en het bevrijdt je. Eerlijker dan dit wordt het niet. Ga het aan en zie waarom het de moeite waard is om jezelf wat vaker op één te zetten.

Erkend door:

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb-1

5S-model

 • Stilstaan

  WAAR STA JE NU?
  Hoe ziet je leven er op dit moment uit als je kijkt naar je relaties, werk, gezondheid en geld. Is er een gezonde balans? Levert het je op dit moment energie op of kost het je energie?

 • Spiegelen

  STEL JEZELF DE VRAAG!
  Zien wie je bent met alles wat er is. Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Welke vraag wil jij jezelf stellen en welke antwoorden vind je tijdens het gesprek met jezelf?

 • Schetsen

  WAAR WIL JE NAARTOE?
  Hoe wil je dat je leven eruit ziet? Schets het plaatje waar jij van droomt. Waar woon je? Wat voor werk doe je? Welke mensen staan dichtbij je en hoe is de balans? Hoe voel jij je in je eigen schets?

 • Stappen

  WAT ZIJN DE EERSTE STAPPEN?
  Welke kleine stappen kan jij zetten om dichterbij de schets te komen. Denk klein, denk haalbaar en denk stap voor stap. Wat heb je nodig? Wie heb je nodig? Wat kan je zelf doen?

 • Successen

  MOET JE VIEREN!
  Elke stap, elk succes, elk inzicht, vier ze allemaal en wees trots op jezelf.

Wat houdt het traject precies in?

Meer dan alleen vijf sessies van 75 minuten

Het traject bestaat uit vijf LIVE sessies in Leusden. Nadat we de eerste sessie stil hebben gestaan bij hoe jouw leven er op dit moment uit ziet ga je de tweede sessie al in gesprek met jezelf. Het gesprek met jezelf geeft namelijk helderheid en inzichten waardoor je de sessies erna meer ruimte ervaart om aan de slag te gaan met dat wat om aandacht vraagt.

Na elke sessie ontvang je een mail van mij met de oefeningen die je direct in het dagelijks leven kan toepassen. Oefeningen die jou helpen om beter voor jezelf te kiezen en beter voor jezelf te zorgen. Het is dus geen passief traject. Het is een actief traject waarin je echt met jezelf aan de slag gaat, oefent en direct verbetering ervaart. Na de vijf sessies blijf je oefenen, maar lukt dat prima zonder mijn begeleiding. Drie maanden na het traject kom je terug voor een opvolggesprek en bespreken we hoe het gaat. De resultaten zijn vaak verbluffend.

Waarom pas na drie maanden? Zodat je de tijd hebt om te oefenen, jezelf te ontwikkelen en te ervaren wat het traject jou heeft opgeleverd. De grootste verandering vindt namelijk plaats tijdens die drie maanden.

Wat levert het traject je op?

 
Rust, ruimte, balans en overzicht

Na een traject weet jij beter wie je bent. Je hebt voor jezelf helder wat jouw grenzen zijn, welke dromen je nog waar wilt maken en hoe je beter voor jezelf kan zorgen. Doordat je beter weet wie je bent sta je krachtiger in het leven. Je bent je bewuster van het ego, je staat beter in verbinding met jezelf, waardoor je kan vertrouwen op wat jouw gevoel je vertelt. Het doorlopen van het 5S model geeft je deze inzichten en helpt je ook na het traject bij het constant schetsen van jouw leven. Een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Hoe werkt het?

We beginnen met een online kennismakingsgesprek van 20 minuten.
Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we waar jij behoefte aan hebt.
Als het goed voelt gaan we verder.

Investering COACHTRAJECT € 799,- (incl btw, betaling in termijnen mogelijk)
- Traject van vijf LIVE sessies van 75 minuten per sessie
(inclusief een spiegelsessie)
- Na elke sessie ontvang je een mail met oefeningen en opdrachten
- Opvolggesprek van 45 minuten na drie maanden

De coachgesprekken vinden plaats in het coachhuis in Leusden.
Adres: Kerkweg 7, Leusden

leusden

Voor wie is 1 op 1 coaching geschikt?

 
Het coachtraject is een heel waardevol traject als je bereid bent de tijd en energie te stoppen in een traject wat je een hoop gaat opleveren. Een investering voor het leven. Ik begeleid, maar het resultaat hangt af van jouw eigen werk. Ben jij bereid met de opdrachten aan de slag te gaan, dan is dit een heel waardevol traject waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Dit traject brengt emotioneel een hoop in beweging, het brengt je weer terug naar jouw kern, naar wie je bent en naar waar jij behoefte aan hebt. Het zorgt voor rust, ruimte en focus.

Heleen

"Ik heb de live training bij Sharmila gevolgd en ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen. Sharmila heeft mij door middel van haar training inzichten en motivatie gegeven om dingen op een betere manier aan te gaan pakken. Ik vind Sharmila echt een ontzettend fijne coach."